Kinderpagina

Het ontbijt is een onmisbaar begin van de dag voor je kinderen. Ontbijten brengt de spijsvertering op gang. Bovendien voorkomt het trek in snoepjes of koekjes later op de ochtend of in de middag. Een goede lunch is belangrijk om de hele middag te kunnen spelen en te leren.

Canisius stroop voor kinderen

Stroop, een gezond beleg

Canisius stropen zijn een verstandige keuze als zoet broodbeleg voor je kinderen, maar natuurlijk ook voor jezelf. Stroop is namelijk een natuurlijk product en wordt van puur fruit gemaakt, zonder extra toevoegingen. Zoet en verantwoord kunnen dan mooi samen gaan!

  • Rinse Appelstroop van Canisius bevat van nature ijzer, dat is goed voor de motorische ontwikkeling en voor een goed concentratievermogen
  • Boordevol fruit. Voor 1 kilo zuivere appelstroop verwerkt Canisius ca. 7 kilo appels, veelal afkomstig uit eigen streek! Er gaat dus heel wat fruit in een potje. Dat is steeds weer genieten.
  • Canisius stropen bevatten geen toegevoegde suikers, en zijn zonder kleur-, geur-, smaak- of conserveringsstoffen. Canisius is een verantwoorde keuze als zoet broodbeleg
  • Canisius stropen Canisius zijn vrij van gluten, lactose en eiwitten. Daarnaast zijn onze stropen Vegan.

Spreekbeurtpakket

Heb jij altijd al een spreekbeurt willen houden over Canisius? Dan hebben wij, speciaal voor jou, het Canisius spreekbeurtpakket, met daarin een aantal hoogtepunten uit onze historie! Je kunt het pakket gemakkelijk downloaden door op onderstaande knop te klikken. Veel succes met je spreekbeurt!

Klik hier om het spreekbeurtpakket te downloaden >
Canisius stroop kleurplaat

Kleurplaat

Download gratis de Canisius kleurplaat en email deze met een foto van uw kind naar onze redactie of per post naar ons contactadres. Misschien maakt de kleurplaat van uw kind wel kans op een klein prijsje.

Download de Canisius kleurplaat >