
In 1903 kreeg fruithandelaar Jean Canisius uit Schinnen, Zuid-Limburg, het idee om op grote schaal stroop te fabriceren. Inmiddels, al meer dan 120 jaar staat deze naam synoniem voor kwaliteit en traditie in appelstroop.
Canisius stroop, een puur product
Stroop moet lekker zijn en Canisius weet als geen ander hoe lekkere stroop gemaakt moet worden. Voor 1 kilo zuivere appelstroop worden maar liefst ca. 7 kilo appels verwerkt. Aan de Canisius Stropen worden geen additieven, kleurstoffen en of kristalsuikers toegevoegd. Het zijn pure producten met een hoge voedingswaarde. Canisius Stroop is lekker op de boterham, pannenkoek en toast maar is ook een aanwinst in de keuken als smaakmaker in de bereiding van gerechten.

Al meer dan 120 jaar puur kwaliteit
Kwaliteit is synoniem aan Canisius. Traditionele recepten uit grootmoeders tijd zijn gekoppeld aan hoogwaardige en geavanceerde productieprocessen. De geautomatiseerde verwerking garandeert een constante kwaliteit. De eindproducten worden in eigen fabriek afgevuld in diverse soorten verpakkingen en direct rechtstreeks gedistribueerd. Uw garantie dat het eindproduct zo vers mogelijk bij u wordt afgeleverd! Onze strenge kwaliteitscontrole zorgt er voor dat u alleen het lekkerste op tafel krijgt.
Al meer dan 120 jaar ingespeeld op de markt
Wij maken stroop waar de consument om vraagt. Ons uitgebreide assortiment – van Rinse Appelstroop tot Peren-/Appelstroop en andere varianten met een hoog fruitgehalte – is hiervan het bewijs. Er zijn vele verpakkingsmogelijkheden, van beker tot glas en van portieverpakking tot bulkcontainer. Flexibel inspelen op de vraag van de markt, dat is Canisius op zijn best.
Meer dan
Canisius door de jaren heen in beeld
Historie
Grondstoffen uit de natuur