Lekker genieten, daar zorgen wij wel voor

Het verhaal van Canisius stroop

In 1903 kreeg fruithandelaar Jean Canisius uit Schinnen, Zuid-Limburg, het idee om op grote schaal stroop te fabriceren. Inmiddels, al meer dan 120 jaar staat deze naam synoniem voor kwaliteit en traditie in appelstroop.

Canisius stroop, een puur product

Stroop moet lekker zijn en Canisius weet als geen ander hoe lekkere stroop gemaakt moet worden. Voor 1 kilo zuivere appelstroop worden maar liefst ca. 7 kilo appels verwerkt. Aan de Canisius Stropen worden geen additieven, kleurstoffen en of kristalsuikers toegevoegd. Het zijn pure producten met een hoge voedingswaarde. Canisius Stroop is lekker op de boterham, pannenkoek en toast maar is ook een aanwinst in de keuken als smaakmaker in de bereiding van gerechten.

Stroop canisius

Al meer dan 120 jaar puur kwaliteit

Kwaliteit is synoniem aan Canisius. Traditionele recepten uit grootmoeders tijd zijn gekoppeld aan hoogwaardige en geavanceerde productieprocessen. De geautomatiseerde verwerking garandeert een constante kwaliteit. De eindproducten worden in eigen fabriek afgevuld in diverse soorten verpakkingen en direct rechtstreeks gedistribueerd. Uw garantie dat het eindproduct zo vers mogelijk bij u wordt afgeleverd! Onze strenge kwaliteitscontrole zorgt er voor dat u alleen het lekkerste op tafel krijgt.

Al meer dan 120 jaar ingespeeld op de markt

Wij maken stroop waar de consument om vraagt. Ons uitgebreide assortiment – van Rinse Appelstroop tot Peren-/Appelstroop en andere varianten met een hoog fruitgehalte – is hiervan het bewijs. Er zijn vele verpakkingsmogelijkheden, van beker tot glas en van portieverpakking tot bulkcontainer. Flexibel inspelen op de vraag van de markt, dat is Canisius op zijn best.

120
Meer dan jaar ervaring

Meer dan

2500
verkooppunten
35
medewerkers

De toekomst

 

Nieuwe productielocatie

In 2020 is Canisius Stroop overgenomen door Frumarco. Frumarco heeft een historie met appelstroop stoken sinds 1852. Zij hebben door de jaren heen meerdere appelstroopmerken in hun assortiment opgenomen. Zo ook, sinds 2020, de appelstropen van Canisius. Daarmee is sinds 2022 de productielocatie in Schinnen gesloten en volledig overgegaan naar de modern ingerichte productielocatie van Frumarco in Beesel. Er is niets veranderd aan de producten van Canisius. De recepten blijven 100% gehandhaafd.

Canisius door de jaren heen in beeld

Historie

Grondstoffen uit de natuur