Lekker genieten, daar zorgen wij wel voor

Ons verhaal

Ons verhaal Canisius stroop

In 1903 kreeg fruithandelaar Jean Canisius uit Schinnen, Zuid-Limburg, het idee om stroop op grote schaal te fabriceren. Al meer dan 116 jaar staat zijn naam synoniem voor absolute kwaliteit en traditie in stroop.

Al meer dan 116 jaar dé keuze van de consument

Stroop moet lekker zijn en Canisius weet als geen ander hoe lekkere stroop gemaakt moet worden. Voor 1 kilo zuivere appelstroop worden maar liefst ca. 7 kilo appels verwerkt, veelal afkomstig uit eigen streek. Aan Canisius stroop worden geen additieven, kleurstoffen en of kristalsuikers toegevoegd. Onze stropen worden dan ook steeds populairder, o.a. door de hoge voedingswaarde van stroop. Bovendien is Canisius stroop niet alleen lekker op de boterham, pannenkoek of toast maar is het ook een aanwinst in de keuken als smaakmaker in de bereiding van gerechten.

Stroop canisius

Al meer dan 116 jaar puur kwaliteit

Kwaliteit is synoniem aan Canisius. Traditionele recepten uit grootmoeders tijd zijn gekoppeld aan hoogwaardige en geavanceerde productieprocessen. De geautomatiseerde verwerking garandeert een constante kwaliteit. De eindproducten worden in eigen fabriek afgevuld in diverse soorten verpakkingen en direct rechtstreeks gedistribueerd. Uw garantie dat het eindproduct zo vers mogelijk bij u wordt afgeleverd! Onze strenge kwaliteitscontrole zorgt er voor dat u alleen het beste op tafel krijgt.

Al meer dan 116 jaar ingespeeld op de markt

Wij maken stroop waar de consument om vraagt. Ons uitgebreide assortiment – van Rinse Appelstroop tot Peren-/Appelstroop tot biologische stroop en andere varianten met een hoog fruitgehalte – is hiervan het bewijs. Er zijn vele verpakkingsmogelijkheden, van beker tot drinkglas en van portieverpakking tot bulkcontainer. Flexibel inspelen op de vraag van de markt, dat is Canisius op zijn best.

116
jaar ervaring

Meer dan

3000
verkooppunten
18
medewerkers

De toekomst

 

Al meer dan 116 jaar een betrouwbare partner

116 jaar Canisius is een bewijs van vakmanschap, betrokkenheid, financiële stabiliteit alsook van ons vermogen tot innoveren. Door aandacht te hebben voor de markteisen van vandaag kan Canisius succesvol opereren op de fundamenten van weleer. Duurzame relaties met onze afnemers zijn én worden opgebouwd. Zij kunnen al meer dan 116 jaar rekenen op stipte levering en uitstekende kwaliteitsproducten.

Video’s

Canisius Appels

Canisius Bieten

Canisius L1 reclamespot

Canisius Stroopfabriek

Achter de schermen

De stroopfabriek

Grondstoffen uit de natuur

Transport

Diversen

Historie