
In 1903 kreeg fruithandelaar Jean Canisius uit Schinnen, Zuid-Limburg, het idee om stroop op grote schaal te fabriceren. Al meer dan 116 jaar staat zijn naam synoniem voor absolute kwaliteit en traditie in stroop.
Al meer dan 116 jaar dé keuze van de consument
Stroop moet lekker zijn en Canisius weet als geen ander hoe lekkere stroop gemaakt moet worden. Voor 1 kilo zuivere appelstroop worden maar liefst ca. 7 kilo appels verwerkt, veelal afkomstig uit eigen streek. Aan Canisius stroop worden geen additieven, kleurstoffen en of kristalsuikers toegevoegd. Onze stropen worden dan ook steeds populairder, o.a. door de hoge voedingswaarde van stroop. Bovendien is Canisius stroop niet alleen lekker op de boterham, pannenkoek of toast maar is het ook een aanwinst in de keuken als smaakmaker in de bereiding van gerechten.

Al meer dan 116 jaar puur kwaliteit
Kwaliteit is synoniem aan Canisius. Traditionele recepten uit grootmoeders tijd zijn gekoppeld aan hoogwaardige en geavanceerde productieprocessen. De geautomatiseerde verwerking garandeert een constante kwaliteit. De eindproducten worden in eigen fabriek afgevuld in diverse soorten verpakkingen en direct rechtstreeks gedistribueerd. Uw garantie dat het eindproduct zo vers mogelijk bij u wordt afgeleverd! Onze strenge kwaliteitscontrole zorgt er voor dat u alleen het beste op tafel krijgt.
Al meer dan 116 jaar ingespeeld op de markt
Wij maken stroop waar de consument om vraagt. Ons uitgebreide assortiment – van Rinse Appelstroop tot Peren-/Appelstroop tot biologische stroop en andere varianten met een hoog fruitgehalte – is hiervan het bewijs. Er zijn vele verpakkingsmogelijkheden, van beker tot drinkglas en van portieverpakking tot bulkcontainer. Flexibel inspelen op de vraag van de markt, dat is Canisius op zijn best.
Meer dan
Video’s
Canisius Appels
Canisius Bieten
Canisius L1 reclamespot
Canisius Stroopfabriek
Achter de schermen
De stroopfabriek
Grondstoffen uit de natuur
Transport
Diversen
Historie